به گزارشميراث آريا (chtn)، براي اولين‌بار شهرداري تهران ليستي از املاک قابل فروش خود را به شوراي شهر ارائه داد و شورا با تصويب اين ليست تأکيد کرد که از اين پس بايد فهرست تمامي املاک قابل فروش در ابتداي سال مشخص باشد تا شهرداري بتواند براساس آن برنامه‌ريزي کند.

در ماده واحده طرح تعيين سياست‌هاي نحوه بهره‌برداري و فروش املاک و مستغلات شهرداري تهران و مديريت معاوضه تراکم مجاز، شهرداري تهران مي‌تواند به منظور تأمين بخشي از منابع مالي مورد نياز بودجه مصوب امسال شهرداري و در چارچوب قوانين و مقررات موضوعه به ويژه مفاد آيين‌نامه‌هاي مالي و معاملاتي شهرداري تهران و آيين‌نامه معاملاتي و مالي سازمان املاک و مستغلات شهرداري با رعايت مصوبات شوراي شهر به فروش و واگذاري مديريت و بهره‌برداري املاک شهرداري براساس فهرست پيوست سال 89 و با لحاظ پهنه‌بندي املاک مذکور در طرح‌هاي تفصيلي چديد اقدام کند و ضمن واريز و ثبت اسناد درآمدي حاصله در حساب‌هاي درآمدي شهرداري، به ارائه گزارش عملکرد اين مصوبه تا ابتداي دي امسال براي بررسي به شوراي شهر اقدام کند.

رئيس کميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران در اين جلسه گفت: پروژه‌هاي عمراني غيرمستمر مناطق در پنج ماه اول امسال، 50درصد جلوتر از ميزان انتظار است.

رسول خادم در سيصد و دوازدهمين جلسه علني شوراي شهر،‌ در جريان بررسي عملکرد بودجه مصوب شهرداري تهران در پنج ماه اول امسال، اظهار داشت:‌کل پروژه‌هاي عمراني مستمر و غيرمستمر شهرداري تهران در سال 89، 1221 مورد است که 199 مورد متعلق به معاونت‌ها و 1022 مورد مربوط به مناطق است.

وي با اشاره به اين که از ميان 418 پروژه غيرمستمر مناطق 415 مورد و از ميان 147 پروژه غيرمستمر معاونت‌ها، 145 مورد بازديد قرار گرفته و بررسي شده است افزود: درصد پيشرفت فيزيکي تمامي اين پروژه‌ها تا پايان مرداد 29 درصد است و به تفکيک، مناطق داراي 43/37 درصد پيشرفت فيزيکي و معاونت‌ها داراي 46/25 درصد پيشرفت فيزيکي هستند.

عضو شوراي شهر تهران ادامه داد: 8 درصد از مجموع پروژه‌هاي عمراني در مناطق مطابق با زمان پيش مي‌رود که اين رقم در معاونت‌ها برابر با سه درصد است.

وي به علل تأخير پروژه‌هاي عمراني شهرداري اشاره کرد و افزود: 3/13 درصد از اين پروژه‌ها مشکل زمين، 4/4 درصد مطالعات، 7/2 درصد ضعف پيمانکار، 9/9 درصد تغيير نقشه و مشخصات، 5/1درصد افزايش حجم کار، 6/41 درصد کمبود نقدنيگي، 7/2 درصد با استقبال روبرو نشدن پيمانکاران مواجه شده‌‌اند.

خادم ادامه داد: معاونت‌ها از منابع مالي مناطق برخوردار نيستند. معاونت ها بايد از خزانه پول دريافت کنند که اين کار خود پروسه را طولاني مي‌کند.

معاون مالي و اداري شهرداري تهران هم گفت:‌ برخي از پروژه‌هاي عمراني که در مناطق اجرا نشده، به دليل وجود معارضان ملکي است که تا پايان سال وضع آنها هم معلوم خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1389062526